De ce jocul de bingo de pe Vlad Cazino este o experienţă interesantă?

vlad-cazino-bonusuri-pareri

Deşi jocul de Bingo este frecvent asociat cu Marea Britanie, acesta este foarte popular în întreaga lume – inclusiv în România. La ora actuală sălile de joc terestre au cam dispărut, însă jocul a crescut foarte mult în popularitate pe platformele de jocuri de noroc online – ceea ce ne aduce la Vlad Cazino. Pe lângă nenumăratele sloturi şi jocuri de masă, Vlad Cazino îți pune la dispoziție şi jocuri de Bingo non-stop. În acest articol vom detalia mecanismul și regulile jocului, dar și pașii pe care trebuie să-i faci pentru a accesa acest joc potrivit pentru toate vârstele + opinia noastră legată de avantajele pe care platforma le pune la dispoziţie.

Înainte de a merge mai departe, trebuie să precizăm că în România poți juca bingo online pe bani reali doar la Vlad Cazino și Unibet, ambii operatori licențiați ONJN fiind parte a gigantului de pe piața internațională de gambling Kindred Group. Vlad Cazino pareri aici.

Înregistrare şi Depunere

Pentru a accesa cele 8 camere de bingo prezente pe www.vladcazino.ro, este necesar să te loghezi sau să deschizi cont la Vlad Cazino. Procesul de înregistrare este foarte intuitiv şi simplu de parcurs – ceea ce înseamnă că totul se va desfăşura în doar câteva minute. Vei avea apoi nevoie evident de un buget pentru a cumpăra taloane de joc sau poți încerca să aduni ceva bani în primele 14 zile de la deschiderea contului participând la jocurile gratuite cu premii în bani reali din camera Bârlogul.

La Vlad Cazino ai la dispoziție cele mai populare și sigure metode de plată – carduri de credit sau de debit (Mastercard, Visa, Revolut), Paysafecard, Skrill, TopPay și transfer bancar. Atenție la bonusul de bun venit, care nu va fi acordat jucătorilor ce depun prin Skrill, Paysafecard sau TopPay.

Este important, de asemenea, să reții că va trebui să-ți verifici identitatea în maxim 30 de zile de la deschiderea contului. Acest proces cunoscut și sub numele de KYC (Know Your Customer) este obligatoriu prim lege în România, indiferent la ce operator de jocuri de noroc online îți vei deschide cont. Partea bună este că verificarea contului se face foarte simplu, prin trimiterea pe e-mail a unei copii scanate/fotografiate a actului de identitate plus, eventual, o dovadă a adresei la care locuiești (o factură de utilități sau un extras bancar din care să rezulte că locuiești la adresa pe care ai trecut-o în timpul procesului de înregistrare la Vlad Cazino).

De asemenea, e bine să știi că retragerile vor putea fi efectuate folosind aceeaşi metodă pentru care ai optat atunci când ai făcut depunerea.

Mecanismul jocului

Unul dintre motivele principale care stă la baza popularităţii jocului este chiar simplitatea acestuia, fiind practic un joc accesibil tuturor, indiferent de vârstă. Dacă nu ai jucat niciodată bingo, trebuie să știi că pe site-ul www.vladcazino.ro vei găsi informaţii necesare privind regulile şi mecanismul jocului.

Pentru a juca efectiv bingo, trebuie doar să te loghezi la Vlad Cazino cu datele tale, să accesezi secțiunea de Bingo și să alegi camera potrivită pentru buzunarul tău – Bârlogul, Recreație, Salonul Festiv, Valea Liliecilor, Garajul, Acvariul, Mansarda sau Galeria. În funcție de cameră, prețul taloanelor de joc este cuprins între 0.20 și 12 RON. La fiecare partidă de bingo poți cumpăra între 1 și 120 de taloane. Ei bine, nu chiar la fiecare partidă – există și jocuri „Fair 4 all” la care nu poți cumpăra decât un anumit număr de bilete. Totodată, există și partide la care primești câte un bilet extra pentru fiecare bilet cumpărat.

Odată ce începe extragerea aleatorie a numerelor, acestea vor fi bifate automat pe taloanele tale de joc, astfel că jocul decurge foarte ușor. În cazul în care printre taloanele pe care le-ai achiziționat se numără vreunul câștigător, premiul va fi creditat automat în cont, indiferent că vorbim de un premiu de linie, două linii sau bingo. Dacă preferi să bifezi manual numerele extrase pe taloanele tale de joc, e bine să știi ca ai aceasta opțiune la Vlad Cazino.

Tipuri de bingo disponibile la Vlad Cazino

Un alt factor care contribuie la popularitatea jocului este faptul că există mai multe variante de bingo, jucătorul fiind liber să aleagă versiunea preferată. Având în vedere faptul că totul este automatizat, nu trebuie să-ți faci griji în legătură cu mecanismul jocului, indiferent de versiunea pentru care optezi. Totuşi, e bine să fii informat. Pe Vlad Cazino poți juca bingo 75-Ball, 75-Ball Variant sau 90-Ball.

75-Ball include cartonaşe de joc cu 5 rânduri şi 5 coloane, având o căsuţă liberă în centru. Diferenţa dintre 75-Ball şi 75-Ball Variant este că cel din urmă nu include căsuţa liberă pe cartonaşul de joc. Aceste două variante folosesc bile de la 1 la 75 (de unde şi numele), iar jucătorii pot câştiga bifând linia cu numere pe orizontală, verticală sau diagonală.

Varianta de bingo 90-Ball, însă, este puţin mai diferită. Cartonaşele de joc includ 3 linii şi 9 coloane, astfel că posibilitatea de a câştiga bifând pe diagonală dispare din această variantă. Mai mult, această variantă, după cum îi spune şi numele, foloseşte bile de la 1 la 90.

vlad-cazino-bonusuri-pareri2

Online vs. Offline

Cazinourile online au de multe ori avantaje care le fac să iasă în evidenţă faţă de cazinourile fizice. Acest lucru se aplică şi în cazul jocului de Bingo la Vlad Cazino. Cel mai important avantaj este confortul oferit de joc, din mai multe puncte de vedere. În primul rând, deplasarea până la o sală de bingo necesită destul de mult efort – asta în cazul în care mai poți găsi o astfel de sală în apropriere, altfel lucrurile stau şi mai rău. În al doilea rând, o sală de bingo terestră va avea un program fix, ceea ce înseamnă că vei fi nevoit să te supui programului sălii, iar acest lucru nu este valabil pe internet, platformele online fiind disponibile non-stop. Aici poți citi păreri despre Vlad Cazino.

Un alt factor important la care jocul de bingo online are de câştigat este automatizarea. Nu spune nimeni că nu este plăcut să urmărești cu atenție numerele extrase și să le bifezi singur (cu pixul în sălile reale sau cu un click online), însă în acest caz există șanse să ratezi o parte din numere și eventuale premii. Sau chiar să obosești și să nu te mai bucuri de joc la același nivel. Mai mult decât atât, bifând manual numerele va trebui mereu să joci cu un număr mic de taloane, iar uneori simți nevoia să intri în joc cu mai mult de câteva taloane. Automatizarea din jocul de bingo de pe Vlad Cazino face experienţa din joc să fie mult mai simplă, iar dacă nu dorești acest lucru, poți oricând opta pentru modul manual, cu o scurtă vizită în meniul Setări.

Nivelul de interacţiune

Sălile terestre de bingo pot fi locuri interesante când vine vorba de socializare. Totuşi, în momentul în care începe jocul, vei fi mult prea ocupat cu propriile cartonaşe pentru a sta la discuţii cu ceilalţi. Lucrurile stau altfel însă pe Vlad Cazino. Chat-ul este la dispoziţia jucătorilor pe întreaga durată a jocului. Aşadar, vei putea discuta cu ceilalţi între rundele de joc dar şi în timp ce numerele sunt anunţate.

Câștiguri extra la Vlad Cazino Bingo

Rotiri Gratuite la roata norocoasă. Pe lângă experienţa jocului de bingo şi socializarea cu ceilalţi jucători, la Vlad Cazino poți încerca și unul din mini jocuri disponibile în lobby. Pe măsură ce joci bingo și/sau la mini jocurile din lobby, vei primi Rotiri Gratuite la roata norocoasă – la care poți câștiga diverse premii (tichete de bingo, rotiri gratuite la mini jocuri sau bani cash). Premiile cresc cu fiecare nivel pe care îl vei depăși.

BOGOF. Buy One, Get One Free! La Vlad Cazino ai șansa să participi și la partide la care vei primi câte un talon de joc în plus pentru fiecare talon pe care îl cumperi.

1 & 2 To Go. Știm cu toții cât e de frustrant să fii la doar unul sau două numere distanță de premii. Astfel, la unele partide, atunci când mai ai un număr(1TG) sau două(2TG) până la premii, vei primi o parte dintr-un fond adițional de premii.

Bingo Jackpots. O mică parte din prețul fiecărui bilet de bingo vândut merge direct către Jackpotul Progresiv. Jucătorii care realizează Bingo din cât mai puține bile extrase câștigă o parte din acest jackpot, în funcție de suma totală plătită pe tichete la partida respectivă, prețul individual al unui tichet și numărul de bile extrase. La Vlad Cazino există atât jackpoturi fixe cât și progresive.

Poți juca Bingo la Vlad Cazino de pe mobil?

Ne face plăcere să răspundem afirmativ la această întrebare. La Vlad Cazino poți juca bingo direct de pe telefonul tău mobil sau tabletă, accesând pur și simplu site-ul www.vladcazino.ro direct din browser. Experiența va fi similară celei de pe PC/Laptop, iar tu te vei putea bucura de jocul preferat oriunde te-ai afla. Citește păreri despre Aplicația Vlad Cazino.